Schoolschaatsen

Om iedereen zoveel mogelijk schaatsplezier te laten beleven hebben we verschillende activiteiten op de planning staan. Zo organiseren wij voor de scholen in en rond Groningen schoolschaatsen. Samen met de klas kunnen de kinderen een ochtend of middag lekker uitrazen op het ijs. Alle scholen in de stad en provincie kunnen zich aanmelden voor een leuke ochtend of middag op het ijs.

 

Ook geven we samen met de KNSB schaatsclinics geef je hier snel voor op en werk aan je schaatsskills.

 

 

 

 

Avondschaatsen

Ook in de avond kan er gewoon geschaatst worden bij Groningen on Ice. Schaatsen in het donker op leuke muziek en mooie lichteffecten, samen swingend over het ijs. Uiteraard is ons horecapaviljoen ook geopend voor een verwarmend drankje.

 

 

Curling Bedrijven competitie

Interesse  in een origineel en sportief  bedrijfsuitje of een vergadering met sportieve afsluiting? Geef je dan op voor onze curling bedrijven competitie. Neem het op met jou collega's tegen andere bedrijven en strijd mee voor de curling bedrijvenbokaal. Uiteraard staat ons paviljoen voor jullie beschikbaar om de flitsende acties te bespreken onder het genot van een hapje en een drankje.

 

 

 

 

Grunn Curling

Zin in een onvergetelijke avond op de ijsbaan van Groningen on Ice? Kom dan met je collega’s, vrienden, clubgenoten, jaarclubgenoten of studiegenoten een avondje curling spelen. Uiteraard met mogelijheden tot een hapje en/of drankje. Grunn Curling is curling met een knipoog. Dit wil zeggen dat we niet helemaal spelen volgens de officiële spelregels en met de juiste spelmaterialen. Het is een combinatie van curling, jeu de boules en bowlen. Iedereen kan het, zelfs wanneer je nog nooit van curling hebt gehoord!

 

 

 

 

IJshockeycompetitie

Speciaal voor de liefhebbers organiseren wij een uitdagende ijshockey competitie. Trek samen met je collega's, vrienden, clubgenoten of studiemakkers je schaatsen onder en ga de strijd aan! We spelen een milde vorm van ijshockey waarbij fysiek contact niet is toegestaan. Iedereen moet natuurlijk wel heelhuids van het ijs terugkeren om de derde helft in ons horecapaviljoen te kunnen

 vieren.

 

 

 

 

info@evenementen-groningen.nl

Mob. 06 45 57 03 53

Activiteiten

Wij zijn geopend :

Vanaf vrijdag 6-1 gesloten

Koop direct je ticket