Net als twee jaar geleden organiseert Groningen on Ice weer een ijshockeycompetitie. Bind de schaatsen onder, neem je hockeystick in de hand en strijd samen met je collega’s, vrienden, sportteam, jaarclubgenoten of studiegenoten om de IJshockey Beker. Het ijshockey wat we spelen op de ijsbaan van Groningen on Ice is ijshockey met een knipoog. Dit wil zeggen dat we niet helemaal spelen volgens de officiële spelregels en met de juiste spelmaterialen. Anders dan bij gewoon ijshockey is fysiek contact bij ons niet toegestaan. Iedereen moet natuurlijk wel de derde helft kunnen halen!

 

Waarom ijshockey?

De ijshockeycompetitie is een gezellige competitie waar verschillende teams uit Groningen en omstreken elkaar treffen. Naast het sportieve aspect is er natuurlijk ruimte voor een borrel in ons horecapaviljoen. Het is een unieke activiteit op een unieke plaats die je niet snel zal vergeten.

 

Spelregels

* De ijshockeycompetitie wordt gehouden op 3 zondagen in december

* De zondagen waarop gespeeld zal gaan worden zijn 4, 11 & 18 december

* Er worden in totaal 6 wedstrijden gespeeld.

* Ieder team speelt minimaal 2 wedstrijden van 20 minuten per avond.

* 8 deelnemers per team: 4 veldspeler, 1 goalie en 3 wisselspelers.

* Er wordt gespeeld o.l.v. scheidsrechters.

* Toegankelijk voor alle leeftijden.

* Er wordt gespeeld op basis van een hele competitie.

* Groningen on Ice beschikt over alle spel materialen.

* Het winnende team ontvangt de Groningen on Ice IJshockey Beker 2016.

 

Inschrijven

Voor inschrijven of vragen mail naar info@evenementen-groningen.nl. Geef je snel op zodat je niet achter het net vist. Voor maar €100,- per team op basis van 3 speeldagen ben jij er al bij. De inschrijving voor de ijshockeycompetitie sluit op woensdag 30 november.

 

 

Activiteiten/IJshockeycompetitie

Koop direct je ticket